Telekom se lansează oficial pe piaţa din România. Victor Ponta: „Trebuie să vă mulţumesc de 7.000 de ori!“

Telekom se lansează
oficial pe piaţa din România. Victor Ponta:
„Trebuie să vă mulţumesc de 7.000 de ori!“

Premierul Victor Ponta este fericit că România a intrat în familia Telekom FOTO Octavian Palade

Începând din 13 septembrie, românii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom Romania, iar cele două companii vor intra oficial în familia internaţională Telekom.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sloganul sub care Telekom va opera în România este ”Experienţe împreună”, iar produsele şi serviciile vor fi oferite clienţi sub brandul ”T”.

În urma unirii dintre cele două companii, Telekom a devenit, oficial, cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piaţa din România.

„Ne dorim să devenim prima alegere ca brand de telecomunicaţii din România care te conectează la tehnologie, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Întrucât deţine capabilităţi şi puncte forte unice, Telekom devine o opţiune integrată fix-mobilă pe piaţa românească, pentru milioanele de experienţe ce merită împărtăşite”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications.

„Adăugarea României pe harta Magenta este un pas firesc în extinderea amprentei Deutsche Telekom în Europa. Este în linie cu strategia noastră de a oferi cea mai bună experienţă pentru clienţi, prin leadership în tehnologie. Ca furnizor de top în Europa, vom aduce experienţa şi abilităţile noastre pe piaţa românească. Suntem puternic implicaţi în susţinerea Telekom Romania şi vom contribui semnificativ la societatea românească”, a declarat Claudia Nemat, membru în Board-ul Deutsche Telekom pentru Europa şi Tehnologie.


Mulţumiri de la premier

La eveniment a fost prezent şi primul ministru Victor Ponta. Acesta a declarat că se bucură că România intră în familia Telekom şi a mulţumit companiei pentru locurile de muncă oferite de aceasta la noi în ţară.

„În România, peste 7.000 de locuri de muncă sunt create şi susţinute de dumneavoastră şi am spus întotdeauna că este obligaţia oricărui prim ministru de a mulţumi celor care crează un loc de muncă. Dumneavoastră trebuie să vă mulţumesc de 7.000 de ori din acest punct de vedere. Ştiu foarte bine că, în ultimii cinci ani, investiţiile au fost de peste un miliard de euro şi sunt convins că ele vor continua. Vă mulţumesc că sunteţi companii care îşi plătesc taxele, chiar şi când acestea sunt prea mari”, a declarat Victor Ponta.

Noutăţi de la Telekom

Clienţii Telekom vor beneficia de o singură factură pentru serviciile de internet broadband mobil şi fix, voce mobilă şi fixă şi divertisment TV. De asemenea, toate pachetele Telekom Romania vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub formă de servicii web şi mobile.

Experienţa oferită de Telekom TV va include trei beneficii unice pentru divertisment nelimitat: multi-screen pentru fiecare, conţinut exclusiv pentru sute de ore de divertisment şi o experienţă TV personalizată.

Reprezentanţii companiei au prezentat şi un sistem inovator prin care utilizatorii îşi vor putea rezolva eventualele probleme fără ajutorul unui tehnician. Mai exact, acest lucru se va face cu ajutorul unei aplicaţii pentru smartphone capabilă să diagnosticheze echipamentele de internet sau televiziune şi să rezolve erorile.

Pentru comunitatea de afaceri din România, conceptul One Stop Shop al Telekom aduce o experienţă unică, adaptată pentru orice companie şi un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de soluţii fixe şi mobile, aplicaţii şi soluţii IT integrate, plus cea mai variată gamă de echipamente IT&C. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările