Startup-ul românesc care te învaţă să ai grijă mai bine de afacerea ta din domeniul IT

Startup-ul românesc care te învaţă să ai grijă mai bine de afacerea ta din domeniul IT

Tehnologia evoluează într-un ritm alert şi acest lucru impune o abordare agilă asupra dezvoltării software. DOvelopers s-a lansat cu rolul de a sprijini acele companii care devin digitale şi care depind de abilitatea de a se folosi de inteligenţa şi creativitatea oamenilor din industria IT, pentru a rămâne competitivi într-un mediu extrem de dinamic.

Ştiri pe aceeaşi temă

DOvelopers vine în întâmpinarea companiilor de IT cu programe personalizate de învăţare şi coaching, care să contribuie la dezvoltarea unui mediu productiv de lucru, bazat pe colaborare, agilitate şi îmbunătăţire continuă. Concret, în cadrul unei serii de workshop-uri, se abordează teme precum procesul de lucru, planificare, reorganizarea echipei şi îmbunătăţirea fluxurilor de comunicare faţă în faţă ori folosind tehnologii moderne.

Strategia DOvelopers presupune integrarea organică în echipă, înţelegerea ecosistemului de lucru, clarificarea nevoilor de echipă şi de business. Concluziile perioadei de integrare şi analiza se discută cu toţi actorii implicaţi, implementându-se un model participativ de schimbare, prin care învăţarea este integrată în activităţile zilnice.

Companiile care investesc în training se aşteaptă să vadă schimbări în organizaţie, însă există riscul să nu aibă efectul dorit, pentru că angajaţii îşi reiau vechile obiceiuri de lucru imediat ce ies din spaţiul de învăţare. În acest context, DOvelopers propune un model care integrează învăţarea în procesul de dezvoltare software. Pentru că se axează pe programe de durată şi implicare directă în proiect, impactul în modul de lucru devine vizibil şi investiţia are un efect direct în performanţa organizaţiei.

„Ne dorim să dezvoltăm compania pe modelul unei comunităţi în care să atragem experţi din industrie, alături de care să implementăm programe de consultanţă, mentorat şi coaching. Deja suntem activi în grupurile din Bucureşti, participăm la conferinţe şi la evenimente de networking, unde ne dorim să cunoaştem oameni pasionaţi, care fac lucrurile să se întâmple. Practic, îi ajutam să îşi definească aria de expertiză şi să găsească metode prin care să monetizeze cunoştintele dobândite”, a concluzionat Cristina Pană, co-fondator DOvelopers.

 

citeste totul despre: