Soluţia automatizată care te poate ajuta să măreşti profitabilitatea afacerii tale

Soluţia automatizată care te poate ajuta să măreşti profitabilitatea afacerii tale

Agenţia românească de marketing online Canopy a dezvoltat o soluţie internă de automatizare prin tehnologia UiPath, pentru a optimiza campaniile de performance marketing, în baza filosofiei Lean Six Sigma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întregul sistem permite maximizarea profitabilităţii campaniilor Google Ads în avantajul business-urilor. Mai exact, cu ajutorul unui robot software sunt monitorizaţi permanent toţi indicatorii de performanţă din campaniile Google Ads, astfel că se pot opera optimizări constante pentru creşterea rezultatelor.

Lean Six Sigma reprezintă o abordare integrată de management pentru îmbunătăţirea continuă a proceselor, care implică eliminarea erorilor, reducerea duratei activităţilor şi costurilor şi generează, printre altele, creşterea rentabilităţii, îmbunăţirea calităţii şi a satisfacţiei clientului şi angajaţilor.

Canopy are distincţia de Google Premier Partner şi un nou CEO, Eugen Predescu, cel care a şi iniţiat implementarea sistemului Lean Six Sigma prin roboţi software. El a preluat rolul lui Cristian Ignat, care îşi păstrează rolul de fondator al companiei.

„Competiţia în platformele de ads ale Google şi Facebook este intensă şi companiilor le este tot mai dificil să se mai diferenţieze. Pentru a le maximiza rezultatele, noi mizăm pe strategii de eficientizare şi optimizare ale investiţiilor clienţilor, precum sistemul Lean Six Sigma” a declarat Eugen Predescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: