Skype nu merge în întreaga lume şi ca el mai sunt multe alte servicii afectate

Skype nu merge în întreaga lume şi ca el mai sunt multe alte servicii afectate

Skype are probleme pe toate dispozitivele. FOTO The Next Web

Skype încă nu merge în întreaga lume pentru toţi utilizatorii obişnuiţi. Cei business nu sunt afectaţi. Probleme au şi serviciile Amazon, Netflix sau Twitter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actualizare Skype informează pe site că a rezolvat problemele.

Serviciul Skype nu mai funcţionează în nicio ţară din lume, iar anunţul a fost făcut şi de companie prin Twitter. Din fericire, au găsit problema şi lucrează la rezolvarea ei. Utilizatorii s-au plâns pe reţele sociale după ce au observat că nu pot intra în aplicaţie, iar cei care au reuşit acest lucru pot doar să discute pe chat în regim invizibil, fără a efectua apeluri video.

Desigur că într-o aşa situaţie reprezentanţii companiei au spus că vor remedia în scurt timp problemele apărute. Din fericire, nu este un atac cibernetic. Din nefericire, nu este singurul produs indisponibil (sau nu a fost singurul). Amazon, Netflix, Twitter sunt doar câteva, cele mari de care se ştie. Odată cu căderea Amazon au fost afectate şi Viber, Airbnb şi Netflix, companii care utilizează Amazon Web Services.

Twitter se pare că şi-a rezolvat problemele, Amazon pe cele mai multe, iar Skype încă lucrează la asta. Totuşi, după cum scrie The Guardian, sunt astfel de momente în care vedem cât de dependenţi suntem de Internet şi de astfel de servicii. Astfel de căderi ale marilor servicii s-au mai întâmplat când anul a primit o secundă în plus. În iulie 2012, serverele care se bazau pe Linux au fost date peste cap de noua secundă câştigată şi astfel mii de site-uri au fost afectate.

Se poate să aflăm ce s-a întâmplat azi sau nu, depinde de companie. În cazul în care vor fi comunicate noi informaţii, acest articol va fi actualizat.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările