Site-ul FRF, „spart“ de hackeri albanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce România a fost învinsă de Albania la Euro 2016, site-ul FRF este blocat de un grup de hackeri. Dintr-o dată, scorul devine 2-0 pentru Albania.

Grupul albanez de hackeri „nofawkX-al“ a preluat controlul frf.ro pentru o perioadă scurtă de timp. Sub controlul acestora, la adresa Federaţiei Române de Fotbal a fost afişat mesajul „hacked by nofawkX-al“ şi vizitatorii erau informaţi că au ajuns corect pe site-ul oficial al FRF, doar că acum nu mai e sub controlul proprietarilor. Pe acelaşi site mai apărea şi mesajul: „Red And Black I Dress, Eagle On My Chest, Keep My Head Up For The Flag I Die, It's Good To Be Albanian“. În traducere şi adaptare: În roşu şi negru mă îmbrac, Pe piept vulturul îl am, Ţin fruntea sus pentru steagul pentru care mor, Este bine să fii albanez

Site-ul frf.ro apare şi în lista altora pe care grupul acesta le-a atacat. Acelaşi grup a mai apărut în media în urmă cu câteva luni, conform Daily Mail, când a atacat site-ul consiliul local al oraşului Falmouth. Atunci, hackerii au spus că s-au săturat de dictatură şi tortură şi se plângeau că a ajuns corupţia la un nivel atât de mare, încât fură umanitatea din oameni. Atunci, era stema Armata de Eliberare din Kosovo, împreună cu un video de pe YouTube cu imnul neoficial al Kosovo.

Pe site-ul FRF a fost publicat şi un video de promovare a meciului România - Albania.

frf
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite