Sesiunea face poftă de mâncare: ce comandă online studenţii

Sesiunea face poftă de mâncare: ce comandă online studenţii

Burgerii sunt unul dintre felurile de mâncare apreciate de studenţi. FOTO David Muntean/Adevărul

Mâncarea comandată online este tot mai populară în România, în special în oraşele mari. Pe lângâ statisticile obişnuite avem acum unele şi despre studenţi.Mâncarea comandată online este tot mai populară în România, în special în oraşele mari. Pe lângâ statisticile obişnuite avem acum unele şi despre studenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studenţii români în sesiune comandă mâncare online mai ales seara şi preferă cartofii prăjiţi, ciorba de vită şi burgerii. Potrivit datelor foodpanda.ro, comanda medie înregistrată în zonele campusurilor studenţeşti din Capitală şi Cluj se ridică la circa 35 de lei.

Majoritatea studenţilor din Bucureşti mai comandă şi mâncare chinezească: noddles cu pui şi pacheţele de primăvară. La prânz, dar mai ales seara, sunt plasate cele mai multe comenzi online provenite din zonele căminelor studenţeşti din Capitală. În Cluj, studenţii mai comandă şi pizza diavola.

Cea mai mare comandă făcută de la începutul sesiunii, până în prezent, a fost de 70 de sandvişuri Subway, cu adresă de livrare în Bucureşti. În afară de sesiune, comenzile online de mâncare cresc şi în timpul competiţiilor sportive, cum a fost cazul cu Euro 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările