Românii caută lucruri trăsnite. Topul celor mai ciudate căutări de pe eMAG în 2017: de la telefoane „huhaieei“ la „smartuaki“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
emag

eMAG a dat publicităţii topul căutprilor românilor pe magazinul online. Dacă avem şi o parte serioasă a acestuia, care reprezintă cele mai căutate categorii de produse sau creşterea procentuală dintre 2016 şi 2017, topul mai cuprinde şi obiectele mai ”neconvenţionale”, aflate la mare căutare printre conaţionalii noştri.

Astfel că, numărul total de căutări din 2017 de pe eMAG.ro a fost de 235.000.000, cu 65% mai multe decât în 2016, ceea ce reflectă apetenţa românilor penru cumpărăturile online, care creşte de la an la an. Cele mai căutate catergorii au fost ”Telefoane mobile”, ”Televizoare” şi ”Anvelope”.

De asemenea, cuvântul căutat cu cea mai mare creştere în 2017 este ”Kendama”, la polul opus situându-se ”iPhone 5C”, telefon deăşit de vremuri. De partea cealaltă a baricadei, putem observa că mulţi dintre conaţionalii noştri nu se prea descurcă atunci când vine vorba de căutări de produse ale căror nume provin din engleză.

Astfel că ”elsidiuri”, ”frouzan”, ”hensfri” sau ”gipcare te pot urca aniel” s-au aflat şi ele la mare căutare. Dacă credeai că doar engleza a fost siluită în 2017, nici limba română n-a stat mai bine. ”Bortavoce”, ”senvis smecher” sau ”câine ciu ua ua ua” s-au aflat şi ele pe lista de cumpărături a românilor.

În plus, printre alte căutări trăznite se situează şi ”foarfec castrat porci”, ”niculina stoican cd fireati dracu dusmani”, ”dinala de pus pe ochi pentru somn de frumuete”, sau telefoane ”huhaieei”, ”hatece” sau ”elgi”. Redăm mai jos fiecare categorie ”premiantă” pe eMAG.ro.

emag cautari 2017
emag cautari 2017
emag cautari 2017
emag cautari 2017
emag cautari 2017
emag cautari 2017

FOTO eMAG via Facebook

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite