Românii de la Bitdefender se exind în Australia şi cumpără o companie de pe piaţa locală

Românii de la Bitdefender se exind în Australia şi cumpără o companie de pe piaţa locală

Bitdefender a anunţat preluarea companiei australiene SMS eTech, ca parte a strategiei de expansiune globală a companiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Achiziţia derulată de Bitdefender întăreşte poziţia companiei în regiunea Asia-Pacific şi la nivel global, prin crearea subsidiarei proprii Bitdefender Australia.

Integrând linia de business a distribuitorului său SMS eTech (cea care se ocupă cu distribuţia produselor Bitdefender în Australia şi Noua Zeelandă), Bitdefender îşi stabileşte în mod direct prezenţa locală prin deschiderea unui birou în Melbourne, primul al companiei în această regiune a lumii.

Bitdefender a preluat angajaţii SMS eTech responsabili de portofoliul Bitdefender, cu obiectivul de a consolida vânzările online, reţeaua de parteneri şi expansiunea în regiune.

Produsele Bitdefender sunt disponibile pe piaţa australiană de 13 ani, iar în ultimii patru ani SMS eTech a fost partenerul exclusiv al companiei din România, raportând creşteri ale businessului de 55%, cu accent pe vânzările către companii.

Decizia vine după ce Bitdefender a preluat în 2017 partenerul din Franţa, Profil Technology, responsabil de vânzarea soluţiilor de securitate româneşti încă din 2001.

Compania a devenit un jucător puternic pe piaţa soluţiilor de securitate, controlând o treime din piaţa soluţiilor achiziţionate în magazine şi protejând mai mult de un milion de calculatoare de business din Hexagon. Tot în procesul de expansiune globală, Bitdefender a deschis în ultimii doi ani birouri proprii şi în Italia, Suedia şi Canada.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: