Regele pirateriei prezintă Baboom, serviciul de muzică anti-iTunes

Regele pirateriei prezintă Baboom, serviciul de muzică anti-iTunes

Kim Dotcom a rămas fără avere, a ajuns în închisoare, iar acum vrea să demonstreze că poate învinge şi legal

Fostul rege al pirateriei online, Kim Dotcom, va lansa astăzi serviciul de muzică Baboom. Acesta va fi un concurent pentru Spotify sau iTunes. E o nouă încercare a lui Dotcom de a arăta că poate face lucrurile diferit, dar legal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Baboom nu s-a deschis încă, dar compania Mega a lui Dotcom a anunţat că acesta va fi primul "artist" care va avea pagină pe site, odată cu lansarea noului său album, "Good Times". Baboom vrea să fie un concurent serios pentru serviciile de muzică şi va fi lansat în totalitate la finalul lui 2014.

Albumul lui Dotcom va fi lansat şi pe Baboom, unde utilizatorii vor putea testa serviciul, dar şi pe iTunes, Google Play Store sau Spotify.

Baboom se doreşte un serviciu care să ofere libertate artiştilor, care plătesc comisioane mari pe site-urile concurente. "Artiştii nu au libertate, transparenţă şi control", a spus Dotcom pentru TorrentFreak.

Baboom poate fi accesat la acest link. 

Petrecere amânată din cauza visurilor politice

Dotcom pregătea o petrecere monstruoasă de ziua lui, dar a anulat-o. El doreşte să lanseze un partid politic, numit Partidul Internetului pe 20 februarie.

"Am decis să nu fac nicio petrecere anul acesta. Vom sărbători ziua fiului meu, Kimmo, pe plajă", a spus Dotcom pentru "New Zealand Herald". Dotcom vrea ca partidul său să aibă 5% la următoarele alegeri parlamentare din Noua Zeelandă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările