Reacţia Clever Taxi la decizia Primăriei Bucureşti de a retrage propunerea de regulament de transport taxi

Reacţia Clever Taxi la decizia Primăriei Bucureşti de a retrage propunerea de regulament de transport taxi

Clever Taxi susţine decizia Primăriei Capitalei de a retrage propunerea de modificare a regulamentului de transport pentru serviciile de taximetrie, până la modificarea legislaţiei de către Ministerul Transporturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Salutăm iniţiativa Primarului General al Capitalei de a se apleca asupra serviciului de taxi şi de a încuraja o dezbatere reală şi consistentă pe acest subiect atât de important pentru viaţa oraşului. Clever Taxi este dispus sa pună la dispoziţie întreaga expertiză şi să lucreze alături de autorităţi şi de ceilalţi actori din piaţă pentru a aduce serviciul de taximetrie în anul 2018”, a declarat Mihai Rotaru, cofondator Clever Taxi.

În sprijinul obiectivului de modernizare a serviciului de taximetrie, Clever Taxi anunţă un discount de 50% pentru toţi utilizatorii aplicaţiei care vor opta pentru CleverPay. Discountul este valabil începând cu data de 30.03.2018, acesta fiind disponibil exclusiv în ultima versiune a aplicaţiei. Discountul este aplicabil doar în afara orelor de vârf.

Conform datelor interne ale companiei, 1 din 4 Bucureşteni folosesc aplicaţia Clever Taxi. Această cifră este bazată pe evoluţia serviciului din 2014 până în prezent, perioadă în care Clever Taxi a deservit peste 500.000 de pasageri doar în Bucureşti, procesând peste 80 de milioane de curse.

În tot acest timp, distanţa medie de sosire a unui şofer a ajuns la 600m, iar timpul mediu de sosire a ajuns la 3:15 minute. De asemenea, bucureştenii au acordat un rating mediu de 4,7* şoferilor cu care au interacţionat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările