Parteneriatul celor mai mari: F64 listează produse în eMAG Marketplace. Cum te afectează

Parteneriatul celor mai mari: F64 listează produse în eMAG Marketplace. Cum te afectează

F64 are un showroom pe Bulevardul Unirii. FOTO F64

F64 se bucură de o poziţie bună pe piaţa din România, fiind cel mai mare magazin foto-video. Acum, urmăreşte o sporire a vânzărilor prin listarea în eMAG Marketplace, platforma celui mai mare magazin online generalist din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru primul an în eMAG Marketplace, F64 îşi propune să ofere spre vânzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, bliţuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori şi o gamă largă de accesorii. Odată înregistrată o comandă pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluată în acelaşi timp de magazin şi livrată în aceleaşi condiţii practicate până acum de F64. Clienţii n-ar trebui să aibă nicio problemă, doar beneficiul de a găsi produsele şi pe eMAG.

Magazinul acesta susţine, printr-un comunicat de presă remis “Adevărul”, că parteneriatul cu eMAG face parte din decizia companiei de a se extinde şi mai mult în comerţul online şi de a populariza în România pasiunea pentru fotografie. Altfel spus, caută o mărire a volumului de vânzări, iar prin Marketplace se bucură de o expunere mai mare, mai ales că eMAG nu are o prezenţă puternică pe zona foto-video.

Proiectul eMAG Marketplace, lansat în primăvara lui 2011, a ajuns în prezent la peste 600 de parteneri. Până la sfârşitul anului 2015, clientul eMAG va găsi pe site o gamă extinsă la un milion de produse, peste 1.000 de subcategorii şi peste 10.000 de branduri. Clientul F64 se poate duce însă şi pe site-ul magazinului foto-video, în caz că nu-i place eMAG.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările