Acest site de anunţuri de mica publicitate are o interfaţă prietenoasă şi este foarte uşor de folosit şi de navigat în el. Categoriile principale de anunţuri sunt cele auto, moto şi ambarcaţiuni, electronice şi electrocasnice, imobiliare, locuri de muncă, modă şi frumuseţe, servicii. Modalitatea prin care utilizatorii se pot bucura de avantajele acestei platforme de anunţuri este relativ simplă. Trebuie doar să Îşi facă un cont şi apoi pot posta anunţul pe care îl doresc. Pentru cei care doar vor să consulte ofertele nu există nicio limitare.

 

Care sunt condiţiile de postare şi posibilităţile de promovare ale unui anunţ?

Olium.ro vă oferă mai multe tipuri diferite de anunţuri gratuite, pe care le puteţi selecta în timpul postării sau repostării anunţurilor. Acestea sunt: vinde, schimbă, caută loc de muncă, angajează personal, oferă servicii de orice tip. Aceste anunţuri vor rămâne pe toată perioada postării la categoria înscrisă, neexistând posibilitatea de a comuta între secţiuni.

 

Pentru a vă putea promova anunţurile, trebuie să intraţi în cont la anunţurile postate şi din meniul de acţiune să selectaţi ultima opţiune. Aici vi se va deschide o lista cu toate promoţiile disponibile pe piaţă şi veţi putea vedea chiar şi promoţiile voastre active.

Această listă de promoţii disponibile este:

  • Bump Up, ce se va actualiza în data creării şi poate fi utilizată o singură dată pentru fiecare anunţ;
  • Evidenţiaţi anunţul, care va face ca anunţul vostru să se evidenţieze faţă de altele anunţuri listate;
  • Anunţ de top, care vă ajută să ajungeţi în primele 10 poziţii ale listei;
  • Anunţ urgent, prin care se afişează o panglică pe anunţ.

Pentru a putea activa aceste anunţuri, după ce aţi selectat tipul şi perioada de promovare, trebuie să faceţi plata. Odată ce plata este finalizată, va începe şi  promovarea.

Pentru a vă promova anuţul doar în regiunea pe care o doriţi este bine să selectaţi şi locaţia. În acest fel anunţul vostru va fi afişat doar celor care sunt intresaţi de geolocaţia respectivă.

Pentru a putea comunica cu vânzătorul puteţi folosi numărul de telefon din dreptul proprietarului anunţului sau puteţi să va creaţi un cont şi să comunicaţi prin intermediul masageriei de acolo.

Dacă există anunţuri care vă interesează puteţi să le marcaţi drept preferat şi puteţi reveni ulterior la el în panoul de control al utilizatorului.

Acestea sunt doar câteva dintre detaliile prin care vă puteţi bucura de publicarea, promovare sau consultarea anunţurilor pe acest site de mică publicitate. Pentru a vă convinge de calitatea site-ului, a începe să postaţi şi voi şi chiar a cumpăra ceva, accesaţi Olium.ro!