Okazii.ro la 14 ani: cât de mult s-a vândut şi care sunt cele mai populare produse

Okazii.ro la 14 ani: cât de mult s-a vândut şi care sunt cele mai populare produse

Aniversare pentru unul dintre cele mai cunoscute site-uri de anunţuri.

Okazii.ro a ajuns la ceas de aniversare şi îşi premiază utilizatorii importanţi. Anul acesta se împlinesc 14 ani de când a fost lansat acest site de licitaţii şi anunţuri online care acum a trecut la statutul de marketplace.

„În mediul online, 14 ani înseamnă enorm. Înseamnă drumul de la un început modest, cu câteva zeci de produse, până la peste 2 milioane şi jumătate în prezent. Înseamnă creşterea de la câteva zeci de vânzători la 140.000, trecerea de la postarea anunţurilor ocazionale la adevărate afaceri online. Putem spune chiar că am schimbat faţa internetului în aceşti 14 ani, făcându-l mai sigur ca oricând cu Calificativele, Vânzătorii Premium, Utilizatorii Verificaţi şi Garanţia de Livrare, care împreună au dus la achiziţii de maximă siguranţă pe Okazii.ro“, declară Radu Sitaru, directorul Okazii.ro, conform unui comunicat remis „Adevărul“.

Valoarea produselor vândute pe Okazii.ro în 14 ani de activitate a depăşit 175 de milioane de euro. În topul celor mai vândute produse, pe primele trei locuri, în cei 14 ani de existenţă Okazii.ro se află: telefoanele mobile, tenişii, ceasurile şi laptopurile.

Okazii.ro îşi aniversează ziua alături de cei mai fideli utilizatori ai săi, atât vânzători cât şi cumpărători. Cei mai performanţi dintre ei vor fi recompensaţi cu premii aniversare. Sunt acordate vânzătorilor trei tipuri de premii aniversare: Premiul Vânzătorul Anului, pentru cea mai mare cifră de afaceri şi cele mai bune calificative obţinute în perioada aprilie 2013 – martie 2014; Premiul pentru Debutul Anului, pentru cel mai performant cont creat după aprilie 2013; Premiile de Excelenţă, pentru cei cu 100% calificative pozitive, cel mai mare număr de tranzacţii şi cea mai mare cifră de afaceri.

Câştigătorii au fost determinaţi în baza cifrei de afaceri şi a calificativelor excelente obţinute în perioada  aprilie 2013 – martie 2014. Valoarea afacerilor celor 8 vânzători care primesc astăzi Premiile de Excelenţă depăşeşte suma de 1 milion de euro.

„Totul a început dintr-o joacă, punând câteva produse la vânzare, dar apoi mi-am dat seama cât de uşor poţi vinde orice prin intermediul site-ului Okazii.ro. Cumpărătorii au fost serioşi, au ridicat la timp coletele pe care le-am expediat şi astfel am capătat încredere în acest sistem. Din 2009, am dezvoltat un parteneriat constructiv de ambele părţi“, declară vânzătorul venonz2009, unul din vânzatorii premiaţi de Okazii.ro pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul site-ului.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: