„Biroul de acasă” este unul dintre acestea, precum şi studiul online şi antreprenoriatul pe internet. Prin urmare, este esenţială deţinerea unui laptop sau computer acasă de pe care veţi putea să utilizaţi un sistem de operare, programe specific şi un antivirus care împreună vor răspunde tuturor nevoilor într-un mod uşor şi practic. Cu toate acestea, achiziţionarea unei licenţe pentru aceste produse nu este întotdeauna ieftină. Acum este posibil să cumpăraţi Windows 10 Pro pentru doar 12,31 euro şi Office 2019 la doar 34,39 euro urmând promoţiile disponibile în cadrul magazinului online g2deal.com. 

Cheile cu licenţe aprobate sunt esenţiale pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastră sau ale companiilor pe care le reprezentaţi, prin urmare, fiţi sigur că utilizaţi un produs total legitim. Şi, cel mai bine, puteţi face achiziţia acestora de acasă, primind cheile de activare direct pe e-mailul dumneavoastră, imediat după confirmarea plăţii. Şi în cadrul magazinului online G2deal.com mai primiţi o reducere suplimentară atunci când folosiţi codul-cupon “AD20”.

Consultaţi ofertele de mai jos pentru a o găsi pe cea compatibilă:

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) – 12,31 €

Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 11,78 €

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC – 11,26 €

Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79 €

Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 34,39 €

Microsoft Office 2019 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 31,19 €

Microsoft Office 2016 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 21,59 €

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus – 47,85 €

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus – 41,03 €

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 36,65 €

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 45,36 €

Deoarece preţurile sunt foarte accesibile nu mai există nicio scuză pentru a folosi produse cu chei ilegale. Costurile percepute se încadrează în bugetul oricui, fiind astfel la îndemană atunci când aveţi nevoie de un update sau când doriţi să folosiţi din nou laptopul sau computerul pe care îl aveţi disponibil acasă folosind programe cu versiuni noi. Astfel, G2deal combină oferta unor software-ului autentice, fără malware şi alte ameninţări, cu preţuri pe care cu greu le veţi găsi în altă parte! În cadrul magazinului online G2deal.com puteţi alege şi alte produse disponibile, precum diverse jocuri pe calculator.

Pentru a vă facilita căutarea, priviţi ofertele de mai sus ce reprezintă o selecţie care vă va facilita căutarea şi achiziţionarea. Pe lângă costurile de mai sus, veţi putea beneficia de o reducere suplimentară de 20% la aplicarea cuponului ”AD20” în momentul achiziţiei.

Urmaţi paşii de mai jos pentru a vă ghida în procesul de cumpărare. În primul rând, alegeţi produsul:

Faceţi click pe butonul Cumpără acum, conectaţi-vă şi parcurgeţi următorii paşi pentru a aplica cumpărăturilor alese cuponul de reducere de 20%.

 

Plasaţi codul-cupon “AD20” în fereastra dedicată şi faceţi click pe butonul Aplica :

 

După aplicarea reducerii, dumneavoastră va trebui să completaţi doar achiziţia făcând click pe Depune Comanda şi apoi alegeţi metoda de plată pe care o aveţi cea mai la îndemână:

După confirmarea plăţii, veţi primi cheile de activare a licenţei, direct pe adresa de email furnizată initial. Amintiţi-vă întotdeauna să preferaţi PayPal ca metodă de plată. Acest lucru garantează agilitatea şi securitatea întregului proces.

Nu uitaţi că trebuie să descărcaţi mai întâi versiunea corectă a software-ului dedicat pentru computer sau notebook. Numai după aceea veţi putea utiliza cheile achiziţionate şi primite la adresa dumneavoastră de e-mail înregistrată.

Mai jos, puteţi vedea linkurile pentru a descărca programele şi sistemul de operare corespunzător:

Microsoft Windows 10 Professional: [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Download Link]