Însă aceste licenţe originale ce sunt achiziţionate direct de la producător au costuri ridicate. Din fericire, există alte modalităţi legale de a obţine aceste licenţe la preţuri mult mai competitive, fără a se face compromisuri în privinţa calităţii programelor.

Nu există nicio îndoială că Windows 10 este cel mai utilizat sistem de operare pe computer, cu o cotă de piaţă de utilizare de aproximativ 90%. În ceea ce priveşte suita de programe necesare computerului de la birou, ce serveşte în primul rând la realizarea de sarcini de business, cel mai utilizat program este Microsoft Office datorită compatibilităţii sale ridicate şi a funcţionalităţii sale excelente şi se prefer achiziţionarea acestuia în ciuda faptului că există alternative gratuite. Găsiţi mai jos ofertele pentru licenţe originale Windows 10 şi Office disponibile în cadrul magazinului online G2deal.com.

Licenţe originale Windows 10 şi Office la cel mai bun preţ

Vă vom arăta câteva exemple de licenţe pe care le puteţi cumpăra în magazinul online G2Deal, care sunt dedicate exclusiv cumpărării şi vânzării licenţelor pentru Windows, Office şi alte programe software. Compania achiziţionează multe licenţe OEM ale echipamentelor scoase din folosinţă, le reactivează şi le revinde (practică legală în Europa din 2012), astfel încât puteţi fi siguri de originea şi legalitatea acestora.

Folosiţi cuponul “AD20” pentru a obţine o reducere de 20% din preţul afişat.Vedeţi aici promoţiile de care vă puteţi bucura:                                                      

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) – 12,31€

Windows 10 Pro OEM Scan CD Key Global (2 PC) -20.10€

Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 11,78€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC – 11,26€

Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79€

Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79€

Office2019 Professional Plus CD Key Global(2PC)-39,19€

Microsoft Office 2019 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 31,19€

Microsoft Office 2016 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 21,59€

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus – 47,85€

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus – 43,03€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 36,65€

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 45,36€

Cum se utilizează aceste licenţe?

Important de ştiut că atunci când efectuaţi achiziţia licenţelor, trebuie să vă înregistraţi în cadrul site-ului G2Deal cu adresa dumneavoastră de e-mail validă, deoarece după ce aţi efectuat achiziţia, veţi primi cheia de licenţă prin e-mail.

Pentru a vă activa licenţa Windows, trebuie să faceţi click pe butonul “Start” şi apoi să accesaţi “Setări” (pictograma cu roata dinţată). Odată ce fereastra se deschide, în partea stângă selectaţi “Activare” şi acolo veţi vedea un buton care spune „Schimbaţi cheia produsului”.

După ce veţi apăsa pe acest buton, se va deschide un câmp în care veţi putea scrie codul primit sau îl puteţi introduce prin copierea şi introducerea sa directa (CTRL+C şi CTRL+V).

Pentru suita de programe Office procesul de instalare este şi mai simplu de realizat. Doar deschideţi orice aplicaţie Office pe care o aveţi instalată (Excel, Word, etc.) şi duceţi-vă în partea de sus a meniului "File". Apoi, din partea stângă, selectaţi "Account" şi în partea dreaptă veţi vedea deschisă opţiunea de a schimba cheia produsului în acelaşi mod precum s-a explicat mai sus pentru schimbarea cheii de licenţă la sistemul Windows.

Reţineţi că înainte de a face achiziţia, trebuie să verificaţi ca codul de licenţă dorit să fie compatibil cu versiunile sistemului Windows cât şi ale suitei Office instalate. Ca exemplu, dacă aveţi instalat pe computer sau laptop sistemul Windows Home şi achiziţionaţi licenţa pentru Windows Pro, codul nu va fi compatibil şi nu va funcţiona.