Numele premierului, modificat pe pagina sa de Wikipedia. Ce indică acum aceasta

Numele premierului, modificat pe pagina sa de Wikipedia. Ce indică acum aceasta

Paginile de Wikipedia ale politicienilor sunt deseori ţintele internauţilor, deoarece pot fi modificate cu uşurinţă, de către oricine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Profilul în limba engleză al premierului Viorica Dăncilă a fost modificat de o persoană, care a schimbat numele acesteia. Astfel, deasupra fotografiei ei, în locul unde ar trebui să fie indicat numele complet, este scris ”Viorica Proasta Ţarii”.

Nu este prima oară când pagina premierului este o ţintă a internauţilor. La începutul anului trecut, prima frază a paginii indica: ”Vasilica Viorica Dăncilă (cunoscută drept Veorica) (născută pe 16 decembrie 1963) este un comediant român, lider al Partidului Social Democrat şi premierul României din 29 ianuarie 2018.”

Wikipedia este o enciclopedie online gratuită, care poate fi editată de oricine, însă astfel de erori sunt de obicei reparate într-un timp scurt, iar utilizatorii care realizează modificările sunt sancţionaţi sau avertizaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: