4 sfaturi utile, pentru a fi cât mai eficient muncind acasă

Planificaţi ziua de lucru – La cafeaua de dimineaţă vă puteţi prioritiza sarcinile ce trebuie realizate în cursul zilei, fiind astfel propriul manager (poate ajuta inclusiv alegerea unor anumite haine sau a unei liste de muzică).

Găsiţi un loc în casă unde să puteţi sta liniştit şi unde să vă puteţi concentra la îndatoririle zilnice - TV-ul, social media sunt doar câteva din mijloacele ce vă pot face să vă pierdeţi concentrarea, de aceea e important să găsiţi un loc mai retras unde să puteţi lucre eficient.

Începeţi munca mai devreme decât de obicei – mai ales că acum se scuteşte timpul petrecut în trafic. Dacă veţi reuşi să terminaţi treaba mai devreme, este perfect.

Staţi conenctat cu tehnologia – este neplăcut să aşteptaţi ca programele instalate pe calculator sau pe laptop să se încarce, să se blocheze sau chiar să nu meargă. Orice lucrător de la birou ştie că dacă are un sistem de operare bun şi actualizat instalat pe computer, va merge munca mult mai repede şi eficienţa se va îmbunătăţi.

Aşa cum bine ştiţi, atât costul sistemelor Windows, cât şi costul programelor Office – suita Microsoft, pot fi foarte ridicate în funcţie de versiunile lor diferite, având în vedere că acestea sunt soft-uri care vin cu anumite instrucţiuni pentru utlizatori pentru a căror dezvoltare comapnia producătoare a investit multe resurse. Dacă sunteţi în căutarea unei versiuni de Windows ieftine, aţi ajuns acolo unde trebuia, deoarece de Paşte veţi găsi la G2deal.com oferte de preţ foarte bune.

Acum în cadrul magazinului online G2deal.com puteţi comanda atât suita Office cât si versiuni ale Windows la un preţ foarte mic faţă de costul oficial, într-un mod cât se poate de legal, având în vedere ca aceste programe vin însoţite de licenţe oficiale. Aceste licenţe vor fi asociate calculatorului dumneavoastră şi le veţi putea utiliza pe orice alt calculator sau laptop veţi dori sau veţi avea nevoie.

Mai jos găsiţi o listă cu toate software-urile şi pachetele ce se pot achiziţiona din acest magazin online, iar suplimentar, puteţi să scădeţi preţul cu 20% dacă folosiţi codul "AD20" atunci când faceţi achiziţia.

Astfel, costurile cu această reducere aplicată vor fi:

WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 BIT)  12.6€

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (2 PC)  18.39€

MICROSOFT OFFICE 2016 PRO PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1 PC)  24.30€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2016 PRO –BUNDLE 29.29€

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit)  9.37€

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1PC)  49,59€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2019 PRO – BUNDLE 57.34€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC 12,79€

Microsoft Office 365 (1 Year) 1 Device (Windows) 15.99€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle 48.79€

Microsoft Office 2016 (Home and Student – 1 User) 18.39€

windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle 26.39€

Aşa cum puteţi vedea, oferta este una foarte variată iar în cazul în care vreţi şă achiziţionaţi atât Microsoft Office cât şi sistemul Windows, puteţi salva şi mai mulţi bani, cumpărându-le la preţ de pachet şi beneficiind de reducere şi în acest caz.

De ce să cumpăraţi de la G2deal.com?

G2deal este unul dintre magazinele de încredere pentru achiziţionarea versiunilor de software Microsoft, din moment ce au disponibile licenţe oficiale de unică folosinţă, key-uri pentru CD ce se vor asocial PC-ului în care vor fi utilizate pentru o singură data şi care va fi singurul mod în care vor fi valide.

De asemenea, licenţele pe care le cumpăraţi vor ajunge imediat, fără a fi nevoie să aşteptaţi activarea software-ului. Veţi primi un e-mail cu licenţa şi cu site-ul oficial de pe care puteţi descărca Programul. Pe de altă parte, dacă aveţi nevoie, G2deal oferă asistenţă tehnică directă pentru a vă ajuta dacă apare vreo problemă în instalarea produselor pe care le cumpăraţi. Procesul de cumpărare este la fel de simplu ca în orice magazin online, trebuie doar să începeţi prin a vă înregistra, adăuga produsul în coş, să îl plătiţi şi veţi primi tot ce aveţi nevoie la adresa de e-mail pe care o furnizaţi. Este atât de simplu. Dacă introduceţi în caseta corespunzătoare codul „AD20”, costul va fi redus automat cu 20%.

După ce veţi face acest lucru, veţi vedea preţul final şi veţi putea continua cu plata, pentru care este posibil să utilizaţi şi PayPal.