Un intraprenor Microsoft şi Varujan Pambuccian sunt invitaţi speciali la un eveniment dedicat pasionaţilor de IT

Un intraprenor Microsoft şi Varujan Pambuccian sunt invitaţi speciali la un eveniment dedicat pasionaţilor de IT

Un reprezentant Microsoft va vorbi despre importanţa comunităţii la „Talks“ by Softbinator. FOTO Adevărul (foto orig.: fotopedia.com)

David Szabo, intraprenor Microsoft, Varujan Pambuccian, membru în Comisia IT&C a Camerei Deputaţilor şi Bogdan Iordache, fondatorul How to Web, sunt doar trei dintre invitaţii speciali la evenimentul „Talks“ by Softbinator. Acesta este dedicat oamenilor pasionaţi de tehnologie şi are ca scop creşterea comunităţii de creatori software.

Ediţia cu numărul 17 a „Talks“ by Softbinator se va desfăşura pe data de 20 iunie, începând cu ora 19.00, la Hanul cu Tei, din Centrul Vechi. Pe lângă invitaţii deja enumeraţi, vor mai participa: Mihai Mafteianu, fondatorul Cronian Academy, şi Andrei Pitiş, preşedinte ANIS şi susţinător al startup-urilor româneşti, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

Pe lângă prezentările obişnuite din timpul oricărei întâlniri „Talks“ by Softbinator, la evenimentul de mâine va fi lansată şi ultima versiune a platformei Softbinator.ro. Este vorba despre un sistem de gamificare, o nouă pagină principală şi alte câteva surprize pregătite reţelei Softbinator.

Invitaţii speciali vor da sfaturi celor prezenţi, vor răspunde la întrebările acestora şi vor discuta despre noutăţi şi perspective în Software Development

Ce înseamnă că reprezentantul Microsoft este intraprenor? Szabo este responsabil, la Microsoft, de transformarea unei idei promiţătoare într-un proiect care poate genera profit. Asta presupune şi riscuri, dar şi talent la descoperirea inovaţiilor viitorului.

Ce este „Talks“

„Proiectul Talks s-a născut într-o după-amiază, la birou, după o zi plină de discuţii tehnice cu alţi colegi şi prieteni. Atunci ne-am dat seama că ele ar trebui să aibă continuitate şi să se adreseze tuturor celor interesaţi. Am făcut un brainstorming şi în vreo două săptămâni a avut loc prima întâlnire“, a declarat Daniel Ilinca, fondator şi director Softbinator. „Am profitat de faptul că suntem susţinuţi de oameni excepţionali şi am vrut să îi aducem în faţa pasionaţilor de IT din două motive: ca să îi inspire şi ca să îi încurajeze“, a mai adăugat acesta.

Mai multe informaţii despre această platforma de discuţii sunt disponibile pe Facebook.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Află mai multe despre inovaţia în software development: 

INTERVIU Moda viitorului: mobilitatea, miza viitorului: securitatea. Andrei Pitiş şi Răzvan Rughiniş, doi mentori pentru viitorii antreprenori în IT din România

VIDEO Nevăzătorii vor „citi“ lumea cu smartphone-ul. Aplicaţia dezvoltată de câţiva studenţi de la Politehnică, premiată la Innovation Labs

Eroii urbani din telefonul mobil: doi tineri inventivi vor să mobilizeze românii să se implice în viaţa comunităţii lor

FOTO Viitorul Mark Zuckerberg de România? Innovation Labs a premiat cele mai bune proiecte ale studenţilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările