Licitează pe internet pentru vacanţe care pornesc de la un leu

Licitează pe internet pentru vacanţe care pornesc de la un leu

Zakynthos

În urma unui parteneriat încheiat recent, Paravion.ro va aduce pe Okazii.ro pachete turistice speciale care pot fi achiziţionate prin licitaţii bilunare, la preţuri începând de la un leu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitaţie prin intermediul site-ului Okazii.ro, preţul acestora urmând să fie stabilit de utilizatori. Prima licitaţie de acest fel se desfăşoară în perioada 27-29 aprilie 2015, Okazii.ro promovând o excursie pentru două persoane în insula Zakynthos din Grecia.

Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopţi de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), in apartament, cu mic-dejun inclus. Cine doreşte să participe la această licitaţie o poate face plasând o ofertă de preţ prin intermediul unui cont de utilizator Okazii.ro.

Încheierea parteneriatului cu Paravion.ro face parte din strategia Okazii.ro de a oferi produse diversificate şi accesibile utilizatorilor, având în vedere şi interesul crescut pentru achiziţionarea online a serviciilor turistice. Pentru că perioada concediilor se apropie, cei care nu şi-au facut încă rezervări au posibilitatea de a achiziţiona pe Okazii.ro un pachet de servicii foarte avantajos.

Licitatiile reprezintă un sistem prin care Okazii.ro le oferă utilizatorilor şansa de a cumpăra anumite produse la preţuri foarte bune. Cumpărătorii pot licita timp de trei zile, iar la final va fi declarat câştigător cel care a oferit cel mai mare preţ. Cei care doresc să participe la prima licitaţie Paravion pot accesa următorul link.

Pentru sejurul pus la dispoziţie acum, licitaţia a început la un leu, dar a ajuns în acest moment la 4.460 de lei, un preţ care este competitiv, dar în cota pieţei. Licitaţia a crescut treptat, până la această sumă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările