ICEEfest, festivalul care îi reuneşte pe greii internetului la Bucureşti, începe mâine

ICEEfest, festivalul care îi reuneşte pe greii internetului la Bucureşti, începe mâine

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) va începe mâine. Festivalul Internetului din Europa Centrală şi de Est se va desfăşura în Grand Cinema Digiplex din Băneasa, iar „Adevărul“ va prezenta cele mai importante momente din cadrul evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul adună giganţii internetului  (Youtube, Facebook, Google, Microsoft) şi a reuşit să atragă 1.550 de participanţi care s-au înregistrat pentru conferinţe şi workshopuri până azi la ora 09:00.

În total vor fi peste 90 de speakeri şi invitaţi speciali în paneluri şi discuţii care reprezintă peste 50 de companii din regiune şi din lume, iar pe cele 3 scene ale evenimentului (1, 2 şi VIP) se vor însuma peste 50 de ore de prezentări şi dezbateri.

Cei interesaţi pot consulta programul festivalului pe site-ul iceefest.com.

Întrucât capacitatea totală a sălilor este de circa 1.000 de locuri, simultan, organizatorii îi sfătuiesc pe participanţi să îşi aleagă cu atenţie evenimentele la care vor să participe in cadrul ICEEfest, să nu uite să vină cu badge-urile primite pe e-mail printate şi să ajungă din timp, pentru a evita aglomeraţia.

În zona expoziţională, care va rămâne deschisă până în 9 iunie, adică şi în weekend, şi care este deschisă şi publicului larg, nu doar participanţilor care au cumpărat un bilet, standurile principale vor fi în primul rând Oraşul Digital Orange, Kinect & LG Playroom, Windows  8 Showcase la care se adaugă alte 10 standuri de dimensiuni medii ale altor parteneri.

Mai multe evenimente colaterale în cadrul evenimentului: CEO Masterclass - destinat top managerilor, Cannes Predictions 2013 by Leo Burnett, Get to Great Mobile Ideas by Saatchi & Saatchi, Viral Movie Night by IQads şi KISS FM, IAB MIXX Awards, Stars vs Internet precum şi ICEEparty la Casa Vernescu.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi va avea loc mâine şi poimâine la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările