Huawei a lansat IdeaHub, un instrument inteligent de productivitate pentru birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei IdeaHub.
Huawei IdeaHub.

Huawei a lansat astăzi, 12.10, Idea Hub, un ecran inteligent de ultimă generaţie în ţările din Europa Centrală şi de Est şi în ţările nordice.

IdeaHub este un instrument de colaborare inteligentă, un ecosistem pentru birouri smart care răspunde la toate scenariile şi are ca scop creşterea eficienţei întreprinderilor, în special a colaborării remote în această perioadă de distanţare socială. Începând de luni, 12 octombrie, clienţii din 27 de ţări îşi pot comanda IdeaHub. Seria de produse include modelele IdeaHub S şi IdeaHub Pro.

Huawei IdeaHub este cel mai recent ecran inteligent care stimulează productivitatea în mediul de lucru modern, conceput pentru a îmbunătăţi modul în care echipele lucrează împreună. Acest instrument integrează diverse funcţii, inclusiv colaborarea pe mai multe ecrane între telefoane mobile şi PC-uri, tablă interactivă, scriere de mână inteligentă, colaborare la distanţă şi conferinţe video.

Noul produs oferă trei caracteristici unice utilizatorilor care îşi doresc un spaţiu de lucru inteligent, ultra-modern şi practic: un ecosistem deschis pentru videoconferinţe în cloud, design inovator şi simplu care înlocuieşte echipamentul tradiţional şi inteligenţă artificială (AI) integrată.

În primul rând, Huawei Ideahub suportă conectivitatea către o platformă sau un serviciu terţ de conferinţe video în cloud, ceea ce simplifică mult procesul de cloud video conferencing. Cu o calitate de 1080p HD şi o rezoluţie de 4K, noul produs oferă o experienţă superioară.

În al doilea rând, IdeaHub combină designul minimalist al suportului său subţire cu un singur cablu de alimentare extern, ceea ce previne orice problem legate de cablaje. Ideahub a câştigat Red Dot Award 2020 datorită designului său elegant, contemporan şi centrat pe utilizator. Este proiectat pentru a se potrivi oricărui mediu, transformând fără efort săli de şedinţe, spaţii deschise pentru birouri, camere executive şi birouri la domiciliu în spaţii inteligente. Un instrument de productivitate all-in-one poate înlocui cu uşurinţă o tablă albă, un proiector şi echipamente profesionale de conferinţe video.

În al treilea rând, IdeaHub vine cu funcţii AI, cum ar fi Acoustic Baffle virtual, care blochează zgomotul inutil. În acelaşi timp, AutoFrame ajustează automat unghiul camerei în funcţie de sala de conferinţe şi de numărul de participanţi. Utilizând 12 microfoane şi camera 4K, IdeaHub poate localiza automat vocea purtătorului de cuvânt pe o rază de 8 metri. Frecvenţa mai mare pentru transferuri asigură un sunet Hi-Fi clar şi cristalizat.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite