Google îţi permite să stai pe Internet şi atunci când nu mai eşti conectat

Google îţi permite să stai pe Internet şi atunci când nu mai eşti conectat

Google Chrome tocmai a învăţat noi trucuri. FOTO Adevărul

Google Chrome beta a primit poate una dinte cele mai interesante funcţionalităţi. Poţi deschide pagini web fără să ai acces la Internet. Iată cum va face compania asta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printr-o nouă versiune beta, cei de la Google au introdus în Chrome posibilitatea ca browser-ul să afişeze conţinut offline. Funcţionalitatea nu e chiar nouă, ba era foarte populară în urmă cu câţiva ani. Browsere precum Internet Explorer permiteau vizualizarea conţinutului accesat în trecut fără să fie necesară o conexiune la Internet, scrie Playtech.  

Chiar dacă între timp respectiva funcţie şi-a pierdut din utilitate, pentru că există o conexiune la Internet aproape peste tot, cei de la Google se pare că o readuc în actualitate. În noua versiune de Google Chrome beta este inclus un mod offline, care se activează atunci când vrei să accesezi o pagină web, dar nu mai eşti conectat. Internet.

Mai multe detalii sunt disponibile pe Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: