Google Maps şi Waze au trecut la fapte şi au schimbat numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai

Google Maps şi Waze au trecut la fapte şi au schimbat numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai

La scurtă vreme după ce Consiliul Local al Municipiului Bucureşti a adoptat hotărârea ca Parcul Herăstrău să îşi schimbe numele în Parcul regele Mihai, Google Maps şi Waze s-au ”updatat” şi afişează noua denumire a unuia dintre cele mai mari parcuri din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce iniţial intenţia Primăriei era să schimbe denumirea Pieţei Victoriei în Piaţa Regele Mihai, fapt care nu s-a mai petrecut pentru că există deja o piaţă care poartă numele Majestăţii Sale, aceasta s-a reorientat rapid şi a hotărât să atribuie un nou nume Parcului Herăstrău, unul dintre cele mai frecventate din Bucureşti şi  una dintre destinaţiile cele mai apreciate de relaxare din Nordul Capitalei.

Hotărârea a fost luată de primarul general Gabriela Firea, după înmormântarea Regelui, care a avut loc la începutul lunii decembrie. Aceasta a intrat deja în efect. Nu numai Google Maps afişează noua denumire a Parcului Herăstrău, ci şi Waze, populara aplicaţie de navigaţie prin trafic, care aparţine tot de gigantul american.

FOTO Captură Google Maps

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările