Google lansează cursuri gratuite de „Design Thinking”

Google lansează cursuri gratuite de „Design Thinking”

FOTO Shutterstock

În perioada aprilie - august 2019, „Google Atelierul Digital” va derula un nou proiect educaţional gratuit în România. Proiectul se adresează tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească gândirea creativă şi să înceapă un proiect inovator, folosind metoda Design Thinking.

Workshop-urile  „Google Atelierul Digital - Inovaţie prin Design Thinking” se desfăşoară în hub-urile ”Google Atelierul Digital” din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara pe durata unei zile întregi. Pentru fiecare workshop vor fi selectaţi 20 de participanţi după completarea unui formular de pe site-ul https://events.withgoogle.com/inovatie-prin-design-thinkingDesign Thinking este una dintre metodele folosite de Google pentru a dezvolta produse şi idei inovative. 

Proiectul îşi propune să ajungă la 1000 de persoane de pe tot teritoriul României şi să susţină mediul întreprinzător românesc. Vor fi organizate 50 de workshop-uri, publicul ţintă fiind întreprinzătorii cu o afacere în stadiul de proiect sau într-o fază incipientă. Prima sesiune va avea loc pe 20 aprilie, la Bucureşti. 

Cei interesaţi se pot înscrie aici.

”Inovează prin Design Thinking” face parte din „Grow with Google”, o iniţiativă globală care urmăreşte să creeze oportunităţi pentru toată lumea, prin oferirea de cursuri, resurse şi consultanţă gratuită. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările