Pe cele 7 scene ale festivalului vor urca reprezentanţii marilor jucători internaţionali – nu vor lipsi Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam dar mai ales experţii independenţi si speakerii cunoscuţi pe plan global, care vor oferi, în cele două zile de festival (14 şi 15 iunie) date, analize şi informaţii despre ultimele tendinţe din domenii diverse precum creativitate, VR/AR, inteligenţă artificială, conţinut digital, jurnalism, marketing şi comunicare, design, e-commerce, blockchain, monede virtuale, fintech, ehealth şi, începând cu acest an, tehnologie vs. politică şi societate.

În plus, iCEE.fest va conţine si un eveniment de substanţă, separat, dedicat startup-urilor şi celor aflaţi în căutarea unor investiţii pentru proiectele lor.

Cele 9 linii de conţinut care ar putea fi, fiecare în parte, câte un eveniment tematic în sine sunt prezentate, în detaliu, pe site-ul oficial al festivalului, aici.

Astăzi e o zi importantă pentru noi, simbolic vorbind: o dată cu publicarea anunţului despre continutul iCEE.fest 2018 marcăm exact 6 ani de la momentul lansării conceptului. Între timp, de la un eveniment axat mai ales pe marketing, media şi comunicare, festivalul a evoluat într-un concept complex care tratează, ca supra-temă, impactul major pe care Internetul şi noile tehnologii îl au în transformarea profundă a societăţii şi a mediului de business, în general”, explică Dragos Stanca, fondatorul proiectului.

Festivalul are în agenda din acest an şi o serie de speakeri de renume, care s-au alăturat reprezentanţii marilor companii globale si experţilor din diverse domenii de interes pentru industria online.

Printre vedetele din acest an se numără:

  • Gerd Leonard, futurist, autorul cărţii “Technology vs. Humanity”
  • David Schneider, creator, co-scenarist al comediei “The Death of Stalin”
  • Brian Wong, fondator KIIP, cel mai tânăr antreprenor care a primit finanţare masivă la doar 19 ani pentru proiectul său
  • Grant Sabatier, milionar în bitcoin, si fondator al iniţiativei “Millenial Money”
  • Simon Gosling, cunoscut futurist si director de conţinut la “Unruly”
  • Carsten Maple, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi globali în cyber-security

În total, peste 200 de experţi, speakeri şi reprezentanţi ai unor companii majore vor urca pe scenele iCEE.fest. Lista lor, pe domenii de interes, este publicată aici. Biletele cu preţ redus mai sunt disponibile pe site-ul www.iCEEfest.com doar pânâ mâine, 17 mai.

iCEE.fest este organizat în parteneriat cu Orange iar printre suporterii importanţi se mai numără companii precum Nissan, BCR, Kaufland, mPlatform, GLO, vTEX, OMV, ENEL sau Coca-Cola.