Firefox Send a ieşit din Beta şi este gratuit

Firefox Send a ieşit din Beta şi este gratuit

Firefox Send este un serviciu criptat de file-sharing oferit de cei de la Mozilla care tocmai a ieşit din faza de Beta şi poate fi folosit de oricine, indiferent de browser.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimii ani, Mozilla a pus accentul pe aspectul privat al browser-ului său, criticând dur site-urile care nu respectau anumite norme de siguranţă. 

Firefox Send se potriveşte cu această nouă direcţie a companiei, permiţând transferul criptat al fişierelor de până la 2.5 GB prin browser.

Firefox Send se deosebeşte de alte servicii de transfer de fişiere prin faptul că are un singur plan, gratuit, şi nu include alte tranzacţii. 

Există şi un dezavantaj: nu este integrat într-un software de operare existent, precum Google Drive pe Android sau Microsoft OneDrive pe Windows.

Sistemul este însă o opţiune bună de file-sharing, permiţând setarea unei perioade de timp la sfârşitul căreia fişierele să expire automat sau alegerea unei parole pentru protejarea acestora.

Fişierele trimise pot avea maximum 2.5GB pentru persoanele care au un cont de Firefox, respectiv 1GB pentru ceilalţi.

Serviciul va primi şi propria sa aplicaţie, aflată deja în stadiul de Beta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: