Facebook, Evernote şi alte companii celebre vin la Bucureşti la How to Web 2012, pe 7-8 noiembrie

Facebook,
Evernote şi alte companii celebre vin la Bucureşti la How to Web
2012, pe 7-8 noiembrie

How to Web este evenimentul unde se adună specialiştii din domeniul online

Cea de-a patra ediţie How To Web - cea mai mare conferinţă regională de antreprenoriat şi tehnologie web din Europa de Sud-Est – va avea loc în zilele de 7 şi 8 noiembrie, în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conferinţa How to Web 2012 este dedicată antreprenorilor şi specialiştilor în tehnologie interesaţi de inovaţie şi de crearea de produse, dar şi tuturor celor interesaţi de impactul pe care schimbările în tehnologie îl au asupra altor domenii.

Participanţii la How To Web 2012 vor avea acces la peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de 30 de peste graniţe, printre care antreprenori de succes, oameni de business şi, la fel ca la ediţiile anterioare, investitori şi reprezentanţi ai acceleratoarelor web. Conferinţa se va desfăşura pe parcursul a două zile, fiind structurată în mai multe secţiuni dedicate business-ului web, tehnologiei şi problemelor specifice dezvoltării de produse globale de către companiile din Europa de Sud-Est.

“La ediţia din acest an ne concentrăm asupra inovaţiei şi dezvoltării de produse web, precum şi pe impactul pe care webul îl are asupra afacerilor tradiţionale. Ştim cu toţii că România şi întreaga Europă de Sud-Est au un potenţial uman excelent din punct de vedere al capacităţii de dezvoltare de tehnologie. Vrem să punem la dispoziţia participanţilor cât mai multe unelte şi informaţii necesare dezvoltării propriilor produse pentru piaţa internaţională“, a declarat CEO-ul How to Web, Bogdan Iordache. 

Facebook şi Evernote, prezenţi la eveniment

Dintre vorbitorii de marcă ce vor participa la How To Web 2012 îi amintim pe Phil Libin, CEO Evernote, companie de tehnologie mobilă a cărei valoare este estimată la peste un miliard de dolari şi pe Leonard Brody, preşedinte al Clarity Digital, care a condus anterior startupul Onvia Canada la listarea pe bursa americană la 240 milioane de dolari şi a fost nominalizat de două ori la premiile Emmy pentru inovaţie.

De asemenea, vor fi prezenţi specialişti cunoscuţi în tehnologie precum Hans-Christian Boos (aragoAG) sau Andrei Alexandrescu (Facebook), investitori recunoscuţi în startup-uri de tehnologie, precum Max Niederhofer (Accel Parners) sau Jure Mikutz (RSG Capital). Alături de ei, vor participa şi antreprenori români de succes precum Radu Georgescu (Avangate şi Gecad), Alex Lăpuşan (Zitec) sau Lucian Todea (Soft32) şi investitori români precum Irina Anghel, Andrei Pitiş şi Adrian Gheară.

Posibilitate de finanţare pentru afaceri la început de drum

Programul Startup Spotlight dedicat iniţiativelor antreprenoriale din Europa Centrală şi de Sud-Est va avea loc în paralel cu conferinţa How to Web. Prin acest program, cele mai inovative 32 de startup-uri din regiune vor beneficia de workshopuri dedicate, prezentări publice în timpul conferinţei, sesiuni de mentorat şi întâlniri individuale cu reprezentanţi ai acceleratoarelor şi fondurilor de investiţii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările