ESET a lansat o nouă versiune a soluţiilor ESET Nod32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium

ESET a lansat o nouă versiune a
soluţiilor ESET Nod32 Antivirus, ESET Internet Security şi
ESET Smart
Security Premium

Noile produse ESET.

Cele mai noi soluţii antivirus ESET oferă o protecţie multistratificată consolidată, securitate îmbunătăţită pentru dispozitivele IoT, un program de recomandare (tip referral) pentru prieteni sau familie şi o nouă funcţie - rapoarte de securitate personalizate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii primesc programe antivirus cu un echilibru mai bun între viteză, detecţie şi uşurinţă de utilizare.

Potrivit platformei de studii şi statistici Statista.com, până în 2025 vor exista peste 75 de miliarde de dispozitive conectate la internet la nivel global - de la dispozitivele smart de acasă, la gadget-uri inteligente de e-health - iar asta nu poate decât să însemne o adevărată ameninţare la adresa securităţii informatice.

Pe măsură ce apar tot mai multe dispozitive conectate în fiecare zi, creşte şi volumul de date personale şi sensibile partajate, precum şi numărul de puncte de intrare în reţele.

„Hackerii se vor folosi de această creştere în numărul dispozitivelor conectate la internet în avantajul lor, iar utilizatorii, prin urmare, nu îşi pot permite să neglijeze securitatea acestor dispozitive şi sunt îndemnaţi să ia măsuri de protecţie corespunzătoare.

Prin adăugarea unui nivel de protecţie dedicat dispozitivelor IoT la suita de produse pentru utilizatorii de acasă, clienţii noştri sunt şi mai în siguranţă, având în vedere că dispozitivele şi router-ele la care se conectează vor fi securizate adecvat", a afirmat Matej Krištofík, Product Manager la ESET.

Pentru a combate toate aceste ameninţări, utilizatorii pot alege între ESET NOD32 Antivirus pentru o protecţie de bază, ESET Internet Security, care dispune de straturi suplimentare de securitate pe lângă soluţia anti-malware de bază, şi ESET Smart Security Premium pentru utilizatorii în căutare de protecţia şi funcţionalităţile cele mai avansate de pe piaţă. Acestea includ tehnologii precum manager-ul de parole şi protecţia bancară.

Voi reveni cu o scurtă analiză asupra ESET Internet Security

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: