Ericsson semnează acordul comercial 5G cu numărul 100 realizat cu furnizori unici de servicii de comunicaţii

Ericsson semnează acordul comercial 5G cu numărul 100
realizat cu furnizori unici de servicii de comunicaţii

Sediu Ericsson. FOTO Shutterstock

Ericsson şi a asigurat cel de-al 100-lea acord comercial 5G al companiei realizat cu furnizori unici de servicii de comunicaţii. Acest număr include 58 de contracte anunţate public şi 56 de reţele 5G live, care acoperă cinci continente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest punct de reper a fost atins pe 12 august, odată cu anunţarea înţelegerii privind reţelele 5G cu Telekom Slovenia. Ericsson a colaborat cu partenerii strategici ai marilor furnizori de servicii încă din primele zile ale dezvoltării 5G. Primul anunţ public al parteneriatului privind reţelele 5G al companiei a fost făcut în anul 2014.

Angajamentele iniţiale în domeniul tehnologiei şi parteneriatele memorandumului de înţelegere (MoU) au fost urmate de testele şi încercările tehnologice pentru 5G New Radio (NR). Au urmat oferte comerciale şi anunţuri de lansare a reţelei pe piaţă. Primele lansări comerciale live au fost anunţate în anul 2018.

Contractele Ericsson acoperă implementările Reţelei de Acces Radio (RAN) şi Core, activate de produse şi soluţii din portofoliile Ericsson Radio System şi Ericsson Core Network.

Implementările Ericsson 5G includ tehnologia 5G Non-Standalone, 5G Standalone şi Ericsson Spectrum Sharing. Acestea includ, de asemenea, capacităţile native de cloud cu dual-mode 5G Core de la Ericsson.

Ericsson a implementat tehnologia 5G în benzi înalte, medii şi joase în diferite medii urbane, suburbane şi rurale pentru a sprijini cazurile pentru banda largă mobilă şi accesul la wireless. Pe unele pieţe avansate din punct de vedere al implementării 5G, furnizorii de servicii de comunicaţii oferă servicii de realitate augmentată şi de realitate virtuală 5G pentru educaţie, divertisment şi jocuri.

Ericsson a colaborat, de asemenea, cu furnizori de servicii, universităţi, institute de tehnologie şi parteneri din industrie pentru a dezvolta şi urmări scenariile de utilizare 5G în afaceri şi pentru consumatori. Aceste metode de utilizare a reţelei includ automatizarea fabricilor, crearea unor birouri inteligente, posibilitatea intervenţiilor chirurgicale de la distanţă şi alte aplicaţii pentru întreprinderile din industrie.

Unele parteneriate au dus la implementarea reţelelor dedicate pentru 5G, inclusiv şi facilităţile de producţie Ericsson la nivel global.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: