eMAG are Black Friday „de vară“: trei zile de reduceri la cel mai mare magazin online. Care sunt cele mai cerute produse

eMAG are Black Friday „de vară“: trei zile de reduceri la cel mai mare magazin online. Care sunt cele mai cerute produse

eMAG a „românizat“ sărbătoarea consumistă Black Friday. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

eMAG are o campanie de reduceri pentru vară. Până pe 27 iunie, sunt mii de produse cu reduceri în valoare totală de 5 milioane de lei. Iată cum a fost în primele ore ale campaniei.

Ştiri pe aceeaşi temă

eMAG derulează între 25 şi 27 iunie campania „Revoluţia preţurilor”, cu reduceri la zeci de mii de produse din toate categoriile listate. În primele cinci ore de la deschiderea campaniei, eMAG a înregistrat vânzări în valoare totală de 7 milioane de lei. Asta înseamnă de aproape trei ori mai mare comparativ cu valoarea vânzărilor generate într-o zi întreagă obişnuită, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

În acest interval, au fost plasate 15.000 de comenzi, iar o treime dintre acestea au venit de pe mobil. La ora 12.00, pe site-ul eMAG erau 40.000 de vizitatori. „Startul campaniei «Revoluţia Preţurilor» a depăşit chiar şi cele mai optimiste aşteptări ale noastre. Cu siguranţă, aceasta campanie este a doua ca amploare după Black Friday la eMAG şi am reuşit să aducem clienţilor noştri reduceri consistente la zeci de mii de produse“, a declarat Violeta Luca, vicepreşedinte şi director executiv eMAG.

Produsele IT, cosmeticele şi produsele pentru copii sunt cele mai căutate

Cele mai căutate produse, la acest „Black Friday“ de vară, au fost cele electro-IT, cosmetice şi cele pentru copii.  „În primele cinci ore de la startul campaniei, au fost vândute peste 2.000 de tablete la 100 de lei, 1.500 de telefoane mobile, 1.000 de pachete de Pampers şi peste 300 de parfumuri“, a mai spus Luca.

Valoarea totală a reducerilor pregătite pentru „Revolutia Preţurilor“ depăşeşte 5 milioane de lei. Printre produsele deja epuizate în acest moment: parfum Coco Chanel Noir, smartphone Apple iPhone 5s 8GB, smartphone LG Nexus 5 16 GB, televizor smart LED Full HD Sony la 80 cm, 32W656, camera foto Nikon D3300 şi tableta Serioux FasTAB S716 la preţul de 100 de lei.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările