Efectul Dăncilă: „Aria cercului”, cea mai căutată expresie pe Google România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri seară, în urma dezbaterilor celor doi candidaţi la preşedinţia României, românii au rămas cu puţine răspunsuri şi o întrebare dificilă: care este aria cercului?

În jurul orei 21:00, la scurt timp după ce Viorica Dăncilă a fost întrebată de o jurnalistă ”Care este aria cercului?”, serviciul Google Trends a înregistrat date surprinzătoare, arată Ziarul Financiar. Mai exact, românii au dorit să afle răspunsul la întrebarea la care candidatul PSD nu a reuşit să răspundă corect, iar preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să ofere o soluţie.

În special, cetăţenii din Bucureşti, Sibiu şi Dolj au fost cei mai interesaţi să afle aria cercului, care a devenit cea mai căutată expresie pe Google România într-un timp foarte scurt, înregistrând peste 100.000 de căutări.

Imagine indisponibilă

Cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale au fost profesori înainte de a intra în sfera politică, oferind meditaţii la fizică (Klaus Iohannis) şi la matematică (Viorica Dăncilă). Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a lămurit cea mai mare dilemă apărută în urma dezbaterilor: care este aria cercului?

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite