Divorţ din cauza unor imagini surprinse de Google Street View: ce a descoperit un bărbat din Peru care căuta un traseu pe hartă

Divorţ din cauza unor imagini surprinse de Google Street View: ce a descoperit un bărbat din Peru care căuta un traseu pe hartă

FOTO: techspot.com

Maşinile Google Street View fotografiază străzile de peste zece ani, scrie techspot.com, iar, în unele momente, au surprins şi imagini cu persoane în situaţii compromiţătoare. Pe lângă faptul că au fotografiat oameni care ieşeau din cluburi de striptease sau erau însoţiţi de prostituate, acum se pare că au dus la un divorţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Peru folosea Google Street View pentru a găsi cel mai lejer traseu pentru a ajunge la un pod din Lima, capitala ţării. Aşa a zărit o femeie care stătea pe o bancă şi mângâia pe cap un bărbat. Ceea ce i s-a părut ieşit din comun a fost faptul că hainele ei arătau exact ca cele ale soţiei lui. Asta pentru că era chiar soţia lui, însă bărbatul de pe bancă, evident, nu era el.  
 
Imaginea era din 2013, dar se pare că cei doi erau căsătoriţi atunci, aşa că acesta i-a cerut socoteală soţiei, iar, potrivit presei locale, femeia a recunoscut că avea o relaţie extraconjugală şi cei doi au divorţat, până la urmă. Bărbatul povestise despre incident şi pe Facebook. 
 
Anul trecut, au apărut veştile despre cum Google Street View şi-a îmbunătăţit aparatura pentru prima dată în ultimii opt ani. Prin urmare, calitatea fotografiilor va fi mai ridicată. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: