De 1 aprilie, Google te invită să joci Snake în Google Maps

De 1 aprilie, Google te invită să joci Snake în Google Maps

FOTO via Google

Gigantul american şi-a făcut un obicei din surprinderea utilizatorilor săi în data de 1 aprilie, şi nici anul acesta nu face notă discordantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Google Maps vine cu un mic update, special lansat cu ocazia zilei de 1 aprilie. Începând de astăzi, pentru o săptămână, utilizatorii vor putea juca celebrul joc Snake în interiorul aplicaţiei, atât pe telefoanele cu Android, cât şi pe cele cu iOS.

Jocul are 6 oraşe pe care utilizatorul le poate ”vizita” în format ultra-pixelat: Sydney, Cairo, Londra, San Francisco, Tokyo şi São Paulo. De asemenea, există şi o hartă a lumii pe care jucătorul se poate plimba.

În funcţie de oraş, jucătorul are la dispoziţie un anumit vehicul (de exemplu, pentru Londra există un autobuz supraetajat) şi va putea ridica pasageri şi colecta diferite obiective turistice din oraşele respective.

Deşi jocul din aplicaţie va fi disponibil numai o săptămână, cei de la Google au lansat şi un site unde acesta va putea fi jucat şi după perioada limită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: