Cupa Mondială 2014: cum afli informaţii în timp real direct de la Google

Cupa Mondială 2014: cum afli informaţii în timp real direct de la Google

Mascota Cupei Mondiale 2014 FOTO Reuters

În avanpremiera Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, Google s-a pregătit şi a integrat căutările inteligente  pentru a ajuta oamenii să se informeze mai uşor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în timpul Campionatului Mondial, dacă sunteţi pe drum şi vreţi informaţii rapide, puteţi să scrieţi pur şi simplu nuemle echipelor participante şi veţi primi informaţii despre acestea sau despre meciuri.

Primul meci al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 este Brazilia - Croaţia. Dacă le căutaţi fix aşa “brazilia croatia” veţi primi cardul de informaţii al meciului. 

În timpul partidei veţi afla cine sunt jucătorii care sunt pe teren, golurile, fazele cele mai importante şi clasamentul grupei direct de pe Google. 


Opţiunea Google e disponibilă pentru mai multe evenimente sportive. De exemplu, şi la Roland Garros puteaţi căuta numele sportivelor şi obţineaţi informaţii despre meciuri în timp real.

O altă căutare utilă este “cupa mondiala 2014”, care vă oferă programul meciurilor pe zile. Toate orele corespund cu cele ale României.


Alte metode de infromare - YouTube

O altă metodă de a vă informa de pe internet despre Campionatul Mondial, direct la sursă, ar fi canalul de YouTube al FIFA, numit FIFA TV. Acolo avem deja prezentările tuturor echipelor participante, dar şi informaţii interesante despre cum unele ţări au descoperit fotbalul.

De exemplu, în videoclipul de mai jos avem o prezentare a Greciei. Şi nu numai a fotbalului din Grecia, dar şi a ţării şi a principalelor echipe din campionat. E o metodă de a ne educa înaintea unui asemenea eveniment.

Despre tehnologia liniei de poartă putem vedea în videoclipul de mai jos. FIFA o va folosi pe aceasta pentru a stabili dacă mingea a intrat în aţe sau nu.

Prezentarea Ghanei, în videoclipul de mai jos. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările