Cum a fost afectat traficul pe PornHub din Hawaii de alarma falsă de atac nuclear

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pornhub

Duminica trecută, în Hawaii, a avut loc o alertă falsă de atac nuclear care a panicat populaţia. Ceea ce s-a dovedit mai târziu a fi o eroare umană a rezultat în 38 de minute în care populaţia micuţului stat american a fost cuprinsă de un sentiment de incertitudine cu privire la viitor.

La ora 08:07 dimineaţa, un mesaj de alertă a apărut pe smartphone-urile tuturor hawaienilor. ”Alertă iminentă de rachetă balistică spre Hawaii. Acesta nu este un exerciţiu. Căutaţi adăpost”, spunea alerta trimisă în mod eronat, fapt din care deducem starea de panică în care a intrat populaţia arhipelagului din Pacific.

Un grafic interesant a fost pus la punct de PornHub, care a analizat fluctuaţia de trafic online din timpul celor 38 de minute care au trecut de la alertă până la anunţul oficial al alarmei false. Site-ul de pornografie a înregistrat o scădere cu 77% a traficului în Hawaii în acest interval de timp, fapt care ne indică situaţia disperată în care se aflau locuitorii.

Un lucru şi mai interesant este dat de minutele imediat următoare anunţului oficial de alarmă falsă, adică atunci când oamenii au realizat că nu urmează să fie victimele unui atac nuclear. Aceştia s-au repezit pe PornHub, site-ul înregistrând o creştere de 48% al traficului, faţă de o zi obişnuită. Graficul realizat de PornHub este mai jos.

pornhub grafic

FOTO via Twitter

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite