Cum să o faci să spună „da”: cererea în căsătorie a unui bărbat din Germania poate fi văzută pe Google Maps

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când fermierul Steffen Schwarz, 32 de ani, din Germania, a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa, nu se aştepta ca întreaga lume să poată observa acest lucru.

Cererea în căsătorie a venit în luna mai a anului trecut, atunci când Schwarz a decis să folosească o semănătoare de porumb pentru a forma întrebarea ”Vrei să fii soţia mea?” într-un câmp de două hectare din Hüttenberg.

Ce nu ştia însă Schwarz, conform celor de la BBC, este că mesajul său a fost atât de mare încât poate fi văzut de întreaga lume, prin serviciul de hărţi oferit de cei de la Google. Bărbatul ar fi fost anunţat de mătuşa sa din Canada despre acest lucru.

Imaginile din satelit oferite de gigantul american surprind foarte clar câmpul folosit de Schwarz pentru a-şi cere iubita în căsătorie şi pot fi văzute aici.

Pentru a-i arăta mesajul, Schwarz a păcălit-o pe iubita sa, spunându-i că ar fi observat câţiva mistreţi prin câmp şi convingând-o astfel să folosească drona pentru a-i căuta. Odată ridicată la altitudinea potrivită, aceasta a dezvăluit mesajul bărbatului, iar iubita acestuia a spus „da” imediat ce a realizat ce se întâmplă.

Cei doi se pregătesc de nuntă, care a fost programată în luna iunie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite