Cum cumperi Ripple, Bitcoin şi Ethereum simplu şi rapid, prin intermediul Revolut

Cum cumperi Ripple, Bitcoin şi Ethereum simplu şi rapid, prin intermediul Revolut

Anul trecut în decembrie, Revolut a lansat o funcţionalitate care permite celor 1.8 milioane de utilizatori să cumpere, să deţină şi să vândă criptomonede instantaneu, direct din aplicaţie. Startup-ul fintech a adăugat între timp XRP şi Bitcoin Cash la lista sa de criptomonede, pe lângă Bitcoin, Litecoin şi Ethereum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clienţii Revolut pot schimba 25 de monede clasice în criptomonede printr-o apăsare de buton, iar acestea pot fi ţinute în siguranţă sau vândute direct din aplicaţie, în câteva secunde. În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru a fi notificaţi atunci când o anumită criptomonedă ajunge la o anumită valoare.

În ultima lună, Revolut a lansat o opţiune de economisire numită Vaults, care permite clienţilor să rotunjească fiecare plată până la cea mai apropiată valoare întreagă şi să economisească mărunţişul în criptomonede. Peste 50.000 de utilizatori au deschis de atunci un seif Vault în criptomonede.

Adăugarea XRP şi Bitcoin Cash vine ca urmare a cererilor primite de la comunitatea Revolut şi a faptului că majoritatea exchange-urilor de criptomonede încă nu suportă aceste monede digitale.

Revolut a deschis recent un birou în România şi oferă noilor utilizatori primul card gratuit. Pentru a se bucura de ofertă, aceştia trebuie să îşi facă un cont AICI şi să comande primul card fizic înainte de 31 mai. Peste 30,000 de români sunt deja utilizatori ai aplicaţiei, iar obiectivul companiei este să ajungă la 100,000 până la finalul anului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: