Cea mai mare conferinţă de securitate cibernetică din Europa Centrală şi de Est are loc la Bucureşti: concurs de „hackeri buni”

Cea mai mare conferinţă de securitate cibernetică din Europa Centrală şi de Est are loc la Bucureşti: concurs de „hackeri buni”

DefCamp se desfăşoară pe 8-9 noiembrie în Bucureşti, unde sunt aşteptaţi peste 1.500 de participanţi din toată lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conferinţa care se află la cea de-a noua ediţie este despre importanţa securităţii cibernetice în viaţa profesională şi cotidiană deopotrivă, concentrându-se pe impactul asupra utilizatorilor obişnuiţi, cât şi asupra companiilor. 

Pe parcursul celor două zile, peste 40 de specialişti din toată lumea vor susţine prezentări despre IoT Hacking, criptografie, inginerie socială, IoT Malware, Car Hacking şi Medical Hacking.

De asemenea, nu vor lipsi prezentări despre securitatea infrastructurilor şi a aplicaţiilor dezvoltate custom, fraude online, securitatea reţelelor wireless, aplicaţii malware, sau criptomonede.

În plus, la DefCamp se vor pregăti o serie de competiţii noi în Hacking Village, precum şi paneluri pe subiecte controversate şi discutate din ce în ce mai intens.

„Desigur, aşteptăm cu interes înscrierile participanţilor la cel mai important concurs din Hacking Village, DefCamp Capture the Flag. Etapa de calificări online se va desfăşura pe 22 septembrie”, a declarat Andrei Avădănei, fondator DefCamp.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: