Ce se întâmplă dacă tastezi „the1975..com“ în aplicaţia mobilă Google pentru Android

Ce se întâmplă dacă tastezi „the1975..com“ în aplicaţia mobilă Google pentru Android

Trupa The 1975 // FOTO via The Current

În ultimele zile, comunitatea de utilizatori Android de pe Reddit a descoperit un bug destul de interesant în aplicaţia mobilă Google. Chiar dacă nu se ştie încă dacă greşeala a fost sau nu introdusă intenţionat, sub formă de ”easter egg”, urmările tastării sintagmei ”the1975..com” sunt cel puţin interesante.

Ştiri pe aceeaşi temă

De îndată ce introduci secventa de caractere în aplicaţia Google, îţi va apărea lista cu SMS-uri din telefon, fără vreun fel de explicaţie suplimentară. În plus, acest lucru mai poate fi obţinut prin introducerea expresiilor ”zela viagens”, ”izela viagens” sau ”vizel viagens”. Nici în cazul celorlalte sintagme nu există vreo explicaţie.

De asemenea, aplicaţia mobilă Google pentru Android este capabilă, în mod normal, să acceseze mesajele text ale utilizatorului, însă această funcţie este activată prin introducerea ”show my text messages” în interiorul căsuţei de căutare. Pratic, bug-ul descoperit face cumva legătura între expresiile ciudate şi accesarea mesajelor text direct în platforma Google.


FOTO via The Guardian

 

 

citeste totul despre: