Cât de mulţi utilizatori plătitori are aplicaţia de dating Tinder şi care sunt veniturile estimate pentru 2018

Cât de mulţi utilizatori plătitori are aplicaţia de dating Tinder şi care sunt veniturile estimate pentru 2018

FOTO via Safetonet.com

Tinder este una dintre cele mai populare aplicaţii din lume, iar compania care stă în spatele acesteia, Grupul Match, a avut unul dintre cei mai buni ani fiscali din istorie. Pe lângă Tinder, conglomeraul mai deţine şi alte aplicaţii de dating, precum Ok Cupid, Hinge sau PlentyOfFish.

Ştiri pe aceeaşi temă

Match Group a reuşit să depăşească previziunile analiştilor şi a încasat venituri de 444 de milioane de dolari, înregistrând o creştere de 29% faţă de anul precedent. 

Analiza este doar prentru trimestrul 3 al anului, încasările totale fiind aşteptate să depăşească suma de 1,72 miliarde de dolari. 

Încă de la apariţia pe piaţă a companiei, aceasta a crescut într-un ritm susţinut şi pe Bursa de la New York, înregistrând salturi anuale de 60 de procente, notează publicaţia TechCrunch.

Chiar dacă Facebook a încercat de curând să intre pe nişa aplicaţiilor de dating, prin intermediul Facebook Dating, rezultatele nu par promiţătoare, cel puţin în primă fază.

Piaţa este dominată în continuare de Match Group, care nu dă semne de oboseală. În plus, aplicaţia-fanion a companiei, Tinder, se bucură de nu mai puţin de 4,1 milioane de clienţi plătitori, cei care apelează la abonamentul premium.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: