Urmăriţi scăderea preţurilor pentru sistemele Windows 10 şi pentru suitele Office 2019, dar şi pentru jocuri şi alte programe pentru computer sau laptop. 
 
Este foarte uşor să profitaţi de aceste oferte. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi codul promoţional „AD20” la finalizarea comenzii. Pe site-ul G2deal se va aplica automat reducerea de 20% în coşul de cumpărături. Odată ce acest lucru a fost validat şi aţi urmat paşii pentru finalizarea achiziţiei, veţi primi cheia de activare prin email. Vedeţi detaliile promoţiei BLACK FRIDAY SUPERSALE de la G2Deal.com mai jos:
 

Super Reducere de Black Friday: Folosiţi „AD20” Bucuraţi-vă de 20% reducere

 

Windows 10 în diferite versiuni:

 

Licenţe Office 2019 şi 2016: 

 

Pachet Office + Windows:

 
Vă rugăm să reţineţi, aceste oferte sunt limitate şi pot expira în orice moment! Dacă sunteţi interesat, mergeţi rapid la G2deal şi introduceţi codul de reducere „AD20” în coş.
 

De unde ştiţi dacă licenţa dvs. Windows a expirat?

 
PC-ul dvs. rulează deja Windows, dar nu ştiţi când va expira licenţa? Nu vă panicaţi. Pentru a afla data de expirare a licenţei dvs. Windows, tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi simultan tasta „Windows” şi „R” de pe tastatură, apoi tastaţi „cmd”.
 
Apoi faceţi clic pe OK în fereastra care tocmai a fost deschisă şi tastaţi comanda „slmgr.vbs / xpr”. Ar trebui să se deschidă o fereastră nouă care să vă spună dacă licenţa dvs. Windows este permanentă sau temporară. Dacă este temporar, ar trebui să vedeţi şi data de expirare a licenţei Windows.