Adevarul.ro este cel mai citit site de ştiri din România pentru a patra lună consecutiv. Cum arată clasamentul

Adevarul.ro este cel mai citit site de ştiri din România pentru a patra lună consecutiv. Cum arată clasamentul

FOTO Claudiu Râpan (Adevărul)

Adevarul.ro se menţine în topul preferinţelor cititorilor români. Conform portalului de analiză a audienţei online, Brat.ro, site-ul de ştiri numărul unu din România, cu cei mai mulţi vizitatori unici, este varianta online a cotidianului Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul de vizitatori unici care au accesat adevarul.ro în luna noiembrie este de 7.876.183, cu aproape 200.000 mai mulţi decât audienţa înregistrată de stirileprotv.ro. Este notabil şi faptul că adevarul.ro ocupă poziţia de lider în online-ul românesc pentru a patra lună consecutiv.

Conform cifrelor furnizate de SATI, adevarul.ro ocupă locul întâi în topul preferinţelor cititorilor români, depăşind site-uri precum stirileprotv.ro, realitatea.net sau digi24.ro. Chiar dacă lider în online-ul românesc este OLX.ro, acesta nu intră în categoria publicaţiilor online de ştiri.

Comparativ cu luna septembrie, alţi 600.000 de români au ales adevarul.ro ca sursă principală de informare, creşterea fiind mai mult decât semnificativă. În plus, panta ascendentă se reflectă şi în numărul de afişări, diferenţa faţă de luna septembrie fiind de peste 5 milioane.

citeste totul despre: