Adevarul.ro, confirmat drept cel mai citit site de ştiri din România într-un studiu recent realizat de Amazon

Adevarul.ro, confirmat drept cel mai citit site de ştiri din România într-un studiu recent realizat de Amazon

FOTO Claudiu Râpan (Adevărul)

Amazon Alexa este cunoscut pentru cei mai mulţi utilizatori ca un asistent personal prezent pe boxele externe inteligente pe care le poţi cumpăra din comerţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Însă, totodată, este şi un serviciu de marketing şi măsurare a rezultatelor din online, pus la dispoziţie de compania deţinută de Jeff Bezos. Conform celui mai recent top realizat, Adevarul.ro este cel mai popular site de ştiri din România.

Cei de la Dailyinfographics.eu au prelucrat datele obţinute de Amazon Alexa şi le-au compilat într-o hartă europeană a celor mai populare site-uri de ştiri, în funcţie de ţară. 

Dacă în Anglia, BBC conduce topurile accesărilor online cu scopul informării, în Franţa o publicaţie sportivă conduce clasamentul, iar în Germania tabloidul Bild.

Un alt lucru notabil este prezenţa răsspândită a agregatorului de ştiri mail.ru în ţările care încă sunt adânc sub sfera de influenţa a Guvernului de la Kremlin. Pentru a accesa topul celor mai citite site-uri din România poţi face click AICI.

Sursă Foto: Dailyinfographics.eu via Amazon Alexa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: