DeviceHub, românii care-ţi arată că orice domeniu poate fi automatizat şi conectat la internet

DeviceHub.net, românii care îţi arată cum să conectezi toate lucrurile la internet 

În viitor, toate dispozitivele pe care le vom avea în casă vor fi conectate la internet, într-un fel sau altul. Acest lucru schimbă aşteptările oamenilor şi cele ale companiilor. DeviceHub.net este o compania românească, acceptată la un program de incubare organizat de Intel, Cisco şi Telekom, care desface iţele Internet of Things.

Ştiri pe aceeaşi temă

Startup-ul românesc DeviceHub.net oferă servicii de cloud pentru soluţii de tipul Internet of Things, prin intermedul unei platforme dedicate. Echipa DeviceHub a fost acceptată la programul de incubare Challenge Up!, organizat de giganţii Intel, Cisco şi Telekom. 

„DeviceHub este nu produs prin care încercăm să conectăm obiectele care nu sunt conectate la internet, printr-o platformă, pentru a fi uşor controlabile“, a declarat Cristiana Bogăţeanu. 
 
„Tot mai des auzim de termostate conectate din start la internet. Mai sunt şi cele vechi, care nu sunt încă, dar pentru care se dezvoltă tot felul de module. DeviceHub vrea să interconecteze aceste componente hardware. Aşa a apărut necesitatea DeviceHub.net, pentru a interconecta toate dispozitivele între ele, atât cele vechi, cât şi cele noi de pe piaţă, care vin cu SDK-uri de dezvoltare pentru programatori“, a spus Constantin Crăciun, fondator al DeviceHub. 
 
„Trebuie să ne gândim şi la marii producători. De exemplu, fabricile care-şi cumpără liniile de producţie din afară şi pe care le înlocuiesc abia peste 10 ani, când deja utilizate şi şi-au făcut treaba. Trebuie să ne gândim că acei producători nu au integrat module de internet, acele dispozitive sunt învechite“,  a mai spus Cristiana Bogăţeanu.

Nu e prima confirmare pe care o primesc românii, după ce a primit 80.000 de la hub:Raum Cracovia, acceleratorul grupului Deutsche Telekom.

La Adevărul Live de la ora 15.00 am discutat cu doi dintre fondatorii companiei, Cristiana Bogăţeanu şi Constantin Crăciun. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările