Acer îşi extinde gama Chromebook Enterprise cu modelele Chromebook 714 şi Chromebook 715

Acer îşi extinde gama
Chromebook Enterprise 

cu modelele Chromebook
714 şi Chromebook 715

FOTO Acer

Acer a prezentat modelele Chromebook 714 şi Chromebook 715 cu şasiu premium din aluminiu, care oferă durabilitate militară (U.S. MIL-STD 810G), cititor de amprentă integrat şi certificare Citrix Ready.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acestea sunt integrate cu serviciile Google şi beneficiază implicit de operare în cloud, care te fereşte de pierderea datelor şi permite actualizarea informaţiilor în timp real.

Laptopurile au display-uri Full HD (1920x1080), procesoare Intel până la a 8-a generaţie, iar bateria rezistă până la 12 ore.

Noul Acer Chromebook 715 are are un ecran IPS de 15.6 inci şi este primul Chromebook de pe piaţă care include o tastatură numerică dedicată oferind celor care lucrează în retail, finanţe sau servicii, ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică o modalitate eficientă de a introduce date. În plus, are şi tastatura iluminată, astfel încât productivitatea poate continua şi în condiţii de lumină scăzută.

Acer Chromebook 714 e mai potrivit pentru angajaţii dinamici, care lucrează de acasă sau de pe teren. Aceştia vor aprecia designul compact al Acer Chromebook 714, ecranul Full HD de 14 inci şi  ramele subţiri care măsoară doar 6,18 mm. La fel ca modelul 715, Acer Chromebook 714 dispune de tehnologie IPS şi are variante de ecran touch sau standard non-touch.

Vezi aici o scurtă prezentare tip hands-on.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările