Abonament nelimitat la un operator pentru 5 euro. Condiţiile sunt însă stricte, iar acoperirea limitată

Abonament nelimitat la un operator pentru 5 euro. Condiţiile sunt însă stricte, iar acoperirea limitată

Lansarea parteneriatului RDS şi Vodafone FOTO Răzvan Băltăreţu

RCS&RDS lansează un abonament care pare în primă fază unul spectaculos, dar care are şi dezavantaje. Digi Mobil Optim Nelimitat este un abonament de telefonie mobilă cu minute nelimitate către orice reţea naţională, fixă sau mobilă. Pentru 5 euro pe lună obţineţi aceste beneficii doar dacă faceţi 2, 3 sau 4 abonamente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clienţii RCS&RDS au acces la acest abonament cu 5 euro pe lună dacă sunt abonaţi la Digi Net şi Digi TV Cablu sau Satelit şi achiziţionează între două şi patru abonamente.

Dacă sunt abonaţi la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit şi achizitionează doar un abonament, tariful Digi Mobil Optim Nelimitat este de 7 euro/lună. Persoanele care doresc să contracteze noul abonament de telefonie mobilă şi nu sunt clienţi la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună

Limitările abonamentului

Abonamentul oferă şi internet mobil până la 5 GB cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps (jumătate din viteza optimă pentru 3G), iar după 5GB se face limitare de viteză. 

Care sunt limitările abonamentului? Acoperirea de internet pentru RDS este foarte mică şi există probleme de infrastructură. De curând, RDS şi Vodafone au încheiat un parteneriat pentru roaming naţional. Adică, acolo unde nu au acoperire RDS, clienţii firmei pot trece pe reţeaua Vodafone. Momentan nu e disponibilă pentru date mobile, ci doar pentru telefonie.

Abonamentele par foarte bune, dar vin cu limitări categorice, plus o reţea încă instabilă şi servicii de relaţii cu clienţii destul de proaste.

Ce au mai scris şi alţii despre subiect
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările