Ce mâncare preferă românii vara: de la salate, tot mai cerute, la ceafă de porc

Ce mâncare preferă românii vara: de la salate, tot mai cerute, la ceafă de porc

Porcul este o „legumă" bună în salată.

În caz că erai curios de mâncarea comandată vara de români, e bine: comenzile de salate sunt în creştere cu 30%. Aşa că lângă ele merge foarte bine ceafa de porc cu cartofi.

Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de comandat mâncare online din România, de la începutul lunii mai până în prezent comenzile pentru preparate sănătoase au crescut cu 30 %, comparativ cu media raportată anterior perioadei analizate. Chiar şi aşa, ceafa de porc, cartofii prăjiţi, burgerii sau pizza rămân în continuare cele mai comandate preparate de către români.

Potrivit companiei, în ceea ce priveşte preferinţele românilor în materie de mâncăruri uşoare, cele mai comandate preparate de pe platformă, pe acest segment, sunt pieptul de pui la grătar, salata de legume, orezul cu legume, noodles cu legume şi salata cu ton. De asemenea, dacă pentru preparatele sărace în calorii românii plătesc, în medie, 40 de lei, în ceea ce priveşte valoarea bonului mediu pentru preparatele grele, aceasta este de aproximativ 60 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările