Doar în această perioadă este disponibil Windows 10 Pro la doar 13,11 euro!

Crăciunul şi Anul Nou, momentul perfect pentru a cumpăra chei Windows şi Office

 
Pentru a obţine preţurile speciale propuse de magazinul online G2deal.com, va trebui să introduceţi codul AD20 la finalizarea achiziţiei de pe site în caseta corespunzatoare. Astfel se va aplica automat o reducere de 20% la preţul iniţial al cheilor de licenţe menţionate, ajungând la următoarele costuri
 

Windows 10 în diferite versiuni:

 
 

Licenţe Office 2019 şi 2016:

 

Pachet Office + Windows:

 
 
Anul acesta sărbătorile au fost speciale, reuniunile de familie făcându-se mai greu sau prin intermediul telecomunicaţiilor -sărbătorile s-au schimbat şi urările s-au făcut prin video call-uri sau mesaje trimise prin email. Pentru a evita problemele ce pot să apară la computerele sau laptopurile dumneavoastră magazinul G2Deal pune la dispoziţie pentru securitatea datelor chei OEM de licenţe pentru updatarea acestora. Cheile de licenţe provin de cele mai multe ori din computer scoase din funcţiune, sau care nu au fost eliberate şi sunt achiziţionate în cantităţi mari. De aici rezultă preţ mult mai mic oferit alături de toate garanţiile Microsoft.
 
Acestea nu sunt licenţe temporare, sunt licenţe pentru întreaga durată de viaţă utilă a cumputerului sau laptopului dumneavoastră. Nu trebuie să le reînnoiţi, nu trebuie să introduceţi chei noi, Windows va fi înregistrat pentru totdeauna, licenţa fiind exclusiv a dumneavoastră., fără seriale sau chei partajate care de-a lungul timpului provoacă probleme.