51% dintre români se uită la seriale pe Netflix alături de animalele de companie

51% dintre români se uită la seriale pe Netflix alături de animalele de companie

FOTO via Netflix

Conform unui nou studiu Netflix, atunci când vine vorba de timpul petrecut în faţa televizorului, 51% dintre românii abonaţi fac binging pe Netflix şi cu animalul lor de companie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plus, studiul ne arată că 30% dintre utilizatorii români au luat în braţe animalele de companie în timpul unor scene triste sau de groază sau conversaţii, iar 21% dintre abonaţii români la Netflix au vorbit cu animalul de companie despre un serial sau film la care tocmai s-au uitat.

De asemenea, mai mult de o treime dintre respondenţi (36%) şi-au schimbat locul din care se uitau la Netflix pentru ca prietenii patrupezi să stea mai confortabil, 18% le-au oferit recompense pentru a se uita mai mult împreună, iar 12% dintre ei au mers atât de departe, încât au renunţat să se mai uite la un serial sau film pentru că animalul lor de companie nu părea prea încântat.

Studiul ne mai arată că stăpânii de câini se uită la drame precum Narcos şi The Crown. Stăpânii de pisici preferă serialele sci-fi şi s-ar întoarce mereu la producţii ca Black Mirror sau Star Trek Discovery, iar iubitorii de păsări aleg comediile ca Orange is the New Black. Dar serialul care aduce toate speciile împreună este Stranger Things.

Cele mai iubite show-uri Netflix & Woof în România:

 1. Narcos
 2. The Ranch
 3. El Chapo
 4. Bright
 5. Star Trek Discovery
 6. 13 Reasons Why
 7. House of Cards
 8. Marvel’s Iron Fist
 9. Chef’s Table
 10. Love
 1. Stranger Things
 2. Chef’s Table
 3. Marvel’s Daredevil
 4. The Last Kingdom
 5. The Crown
 6. The Sinner
 7. Black Mirror
 8. Orange is the New Black
 9. Dark
 10. Alias Grace

 

citeste totul despre: