15% din traficul total de internet din lume este consumat zilnic doar pe Netflix

15% din traficul total de internet din lume este consumat zilnic doar pe Netflix

Netflix este pionierul serviciilor de streaming on-demand (la cerere), compania americană fiind cea care a pus bazele unei industrii care a ajuns să valoreze sute de miliarde de dolari, şi care a angrenat cei mai mari jucători de pe piaţa globală de entertainment, printre care şi marile studio-uri de la Hollywood.

Ştiri pe aceeaşi temă

Succesul Netflix s-a datorat, în principal, metodei de vizionare prin intermediul unui abonament lunar, care îţi dă acces la o gamă largă de filme, seriale şi documentare pe care le poţi urmări pe orice fel de dispozitiv.

Se pare că lumea foloseşte Netflix chiar mai mult decât s-ar aştepta oficialii companiei americane, platforma de streaming fiind responsabilă de nu mai puţin de 15 procente din traficul global de internet.

Nici măcar YouTube nu se poate lăuda cu o astfel de cifră, chiar dacă acesta este prezent pe piaţă de dinainte să apară Netflix. Site-ul deţinut de Google reprezintă 11,4% din traficul total de internet. De asemenea, nu numai că Netflix este lider incontestatbil, însă procentul de trafic pare să fie în creştere, notează portalul Fast Company.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: